02.12.2009. / 17:35

Autor: Totalsport

Sky Sports Italia: Maradona dolazi nepozvan na ždrijeb za SP?

Kontroverzni argentinski izbornik Diego Maradona mogao bi nepozvan “upasti” na FIFA-in ždrijeb skupina na Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici koji se u petak održava u Cape Townu

Diego MaradonaDiego MaradonaKontroverzni argentinski izbornik Diego Maradona mogao bi nepozvan “upasti” na FIFA-in ždrijeb skupina na Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici koji se u petak održava u Cape Townu.

Sky Sports Italia tako tvrdi da bi Maradona, koji je zbog verbalnog incidenta i primitivnog poziva novinarima na “oralni seks” kažnjen s dvomjesečnom suspenzijom svih nogometnih aktivnosti, mogao zatražiti medijske akreditacije i neočekivano se pojaviti, što mu ne bi bio prvi prvi takav slučaj.

Na FIFA-inom ždrijebu u poslijepodnevnim satima petka očekuje se oko 1500 novinara, a tako će se možda u ulozi novinara pojaviti i Maradona.

Već ranije je Danny Joordan, predsjednik Organizacijskog odbora za Svjetsko prvenstvo, rekao da Maradona nije dobrodošao na izvlačenje skupina:

- Maradona ne smije doći u Južnoafričku Republiku i sudjelovati u ždrijebu. Pravila to jasno zabranjuju.

Vezane vijesti

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Nogometni savez Srbije (FŠ) uputio je žestok prosvjed Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) zbog odluke njezina Izvršnog odbora da reprezentaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika