02.12.2009. / 15:50

Autor: Totalsport

Kolonija Hrvata na White Hart Laneu: Tottenham želi dovesti Mandžukića?

Popularna britanska internet stranica sport.co.uk piše da bi se kolonija hrvatskih nogometaša u Tottenhamu mogla povećati. Naime, kao moguće pojačanje kluba sa White Hart Lanea spominje se Mario Mandžukić

Mario MandžukićMario MandžukićPopularna britanska internet stranica sport.co.uk piše da bi se kolonija hrvatskih nogometaša u Tottenhamu mogla povećati. Naime, kao moguće pojačanje kluba sa White Hart Lanea spominje se Mario Mandžukić.

Napadač zagrebačkog Dinama trebao bi, po planovima menadžera momčadi Harryja Redknappa, zamijeniti ruskog napadača momčadi Romana Pavljučenka za kojeg se očekuje da napusti klub.

Inače, u klub čije boje brane Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar, trebao bi stići i 20-godišnji Brazilac, za kojeg su se otimali i Barcelona i Arsenal, Sandro iz Internacionala, u transferu vrijednom 6.5 milijuna funti.

Spominje se i mogući dolazak Le Havreovog veznjaka Kevina Anina na posudbu.

Koliko sve ovo ima realnu podlogu znat će se uskoro, no nema sumnje da se Mandžukiću ne bi bio problem uklopiti u sastav reprezentativnih suigrača.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika