02.12.2009. / 17:18

Autor: Andrea Belin

Bez dijete: 4 načina kako se zauvijek riješiti masnih naslaga

Ukoliko se još uvijek borite s viškom kilograma, vrijeme je da se ozbiljno suočite s tim problemom. Vjerovali ili ne, hranu i dalje možete konzumirati u istim količinama, ali morate obratiti pažnju na namirnice. Osim toga, promijenite neke životne navike

Ne morate se odreći hraneNe morate se odreći hraneUz celulit, masne naslage su najveći neprijatelj većine žena. Na žalost, rijetke su one koje se ozbiljno suoačavaju s tim problemom, a to je potvrdilo i nedavno provedeno istraživanje Svjetske zdravstvene organizacije.

Naime, rezultati su pokazali da čak 61, 4 Hrvata ima prekomjernu težinu. Ukoliko se i vi još uvijek borite s viškom kilograma, poslušajte naše savjete jer će rezultati biti vidljivi za manje od mjesec dana!

Vodena terapija

Jeste li znali da ukoliko organizmu nedostaje tekućine, metabolizam je čak do četiri puta sporiji. Dakle, prvu čašu vode popijte ujutro na prazan želudac, a ostatak rasporedite prema vlastitom izboru.

Osim toga, jednom tjedno priuštite si kupku od morske soli. U toplu vodu istresite pola kilograma soli i opuštajte se najmanje petnaest minuta.

Čaj za mršavljenje

Na tržištu zaista postoji veliki izbor čajeva za mršavljenje koji daju odlične rezultate. Stoga, odaberite jedan okus koji vam najviše odgovara i svaki dan ispijajte dvije do tri šalice.
Savjetujemo zeleni čaj jer osim što djeluje protiv celulita i masnih naslaga, blagotvorno utječe na organizam.

Začini

Đumbir, bijeli luk, korijander i cimet povećavaju tjelesnu temperaturu i na taj način ubrzavaju proces razgradnje masti. Upravo zbog toga stručnjaci preporučuju pojačanu konzumaciju ovih začina. Valja napomenuti da je đumbir jedan od onih začina koji potiču seksualnu želju.

Sok od brusnice

Rezultati istraživanja su pokazali da je sok od brusnice odlično sredstvo za sagorijevanje masnih naslaga. Osim toga, sok od brusnice pomaže pri izbacivanju viška vode iz organizma. Čašu ovog soka pijte tri puta dnevno, a proces mršavljenja ubrati ćete ako dodate cimet.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

registracija
25/10/09

sunce55, 02.12.09. 21:54

Oh koje sve gluposti pišete.
Recept za mršavljenje: prepoloviti porcije,
puno vježbanja i puno kretanja, odnosno
potrošiti unesene kalorije, to svi znaju.
Teorija mi je dobra, ali praksa je nešto sasvim
drugo.
Zato mi zaista smetaju glupi tekstovi o mršavljenju
koje i vi objavljujete.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika