02.12.2009. / 18:11

Autor: Totalsport

Tiger Woods varao ženu s konobaricom: Ispričavam se obitelji i svim navijačima

Posljednjih dana se 33-godišnja sportska zvijezda, najbolji golfer svih vremena Tiger Woods, nalazi u epicentru velikog skandala, koji je na površinu izbacio njegovu bračnu nevjeru

Tiger Woods sa suprugom Elin NordegrenTiger Woods sa suprugom Elin NordegrenPosljednjih dana se 33-godišnja sportska zvijezda, najbolji golfer svih vremena Tiger Woods, nalazi u epicentru velikog skandala, koji je na površinu izbacio njegovu bračnu nevjeru.

Woods je trenutačno oženjen za 29-godišnji Elin Nordegren, švedsku manekenku, s kojom je u braku od listopada 2004. godine. Brak i ljubav su oplemenjeni s dvoje djece, dvogodišnjom Sam Alexis i jednogodišnjim Charliejom Axelom.

No, supruga Elin je saznala za izvanbračnu vezu legendarnog golfera, što je bio razlog čestih i burnih svađa unutar obitelji, a one su eskalirale prije nekoliko dana kada je Tiger bježao od pomahnitale supruge, te se zbog toga sa automobilom zabio u hidrant i u stablo pred dvorištem svoje vile u predgrađu Orlanda.

Navodna ljubavnica je Jaimee Grubbs, konobarica iz Los Angelesa, kojatvrdi da je 31 mjesec bila u vezi s najboljim igračem golfa na svijetu.

Jaimee Grubbs, konobarica iz Los Angelesa i ljubavnica Tigera WoodsaJaimee Grubbs, konobarica iz Los Angelesa i ljubavnica Tigera Woodsa- Ispričavam se ponajprije obitelj, a potom i svim svojim obožavateljima. Nisam bio iskren niti prema jednoj od ovih strana. Nisam savršen i imam, kao i svi, dosta pogrešaka u životu. Međutim, s jednim želim završiti. Moja obitelj je samo moja privatna stvar i neću više u nikakvom obliku te stvari dijeliti s drugima. To je sigurno - napisao je Tiger i dodao:

- Elin je uvijek u našem braku radila više i bolje od mene. Ona nas je držala i pokazivala daleko više dobrote nego što bilo tko drugi može zamisliti. Imam grijehe unutar te zajednice i želim popraviti stvar. Kako ću dalje, to je samo moja stvar i moje obitelji - završio je Woods.

Vezane vijesti

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nakon godinu i pol dana pauze u pripremi projekta, krajem ožujka u Dubrovniku je obnovljena procedura razvoja golfa kao budućega dodatnog turističkog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika