02.12.2009. / 23:20

Autor: Totalsport

Beckham zbog smrti djeda možda napušta Južnoafričku Republiku

Slavni engleski nogometni reprezentativac David Beckham trebao bi u petak biti jedna od zvijezda na ždrijebu skupina za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine

David BeckhamDavid Beckhamlavni engleski nogometni reprezentativac David Beckham trebao bi u petak biti jedna od zvijezda na ždrijebu skupina za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine.

Međutim, u srijedu je preminuo Beckhamov 83-godišnji djed Joseph West, nakon što se posljednjih mjeseci borio s teškim bolestima. Beckham je tužnu vijest primio nakon što je već sletio u Cape Town, te je odlučio ne obustavljati planirane sastanke koje je dogovorio u srijedu, uključujući i onaj sa predsjednikom Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Seppom Blatterom.

Ukoliko će posljednji ispraćaj Beckhamovog djeda biti u petak, Beckham će se toga dana vratiti u Englesku i neće prisustvovati ždrijebu skupina za Svjetsko prvenstvo.

Vezane vijesti

Čilić u finalu Queensa

Čilić u finalu Queensa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira na travi londonskoga Queensa svladavši u polufinalu Amerikanca Sama Querreya s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika