03.12.2009. / 00:35

Autor: Totalsport

Menadžer Tottenhamove nogometne akademije: Luka Modrić je inspiracija

Menadžer Tottenhamove nogometne akademije John McDermott biranim je riječima govorio o Luki Modriću koji se radu s loptom, nakon ozljede, vratio upravo u akademiji

Luka ModrićLuka ModrićMenadžer Tottenhamove nogometne akademije John McDermott biranim je riječima govorio o Luki Modriću koji se radu s loptom, nakon ozljede, vratio upravo u akademiji.

Modrić je izvan pogona Tottenhamove momčadi bio od kraja kolovoza zbog loma potkoljenične kosti u dvoboju protiv Birminghama krajem kolovoza. Modrićev oporavak od ozljede trajao je duže od predviđenog roka.

Hrvatski reprezentativac vratio se treninzima s mladim Tottenhamovim igračima u akademiji, te se na treninzima osjeća sve bolje i bolje.

- Luka je fantastičan, inspiracija za naše mladiće i pravi profesionalac. Kada nam se pridružio, na treninzima su se osjećale dobre vibracije. Luka je s nama vježbao regularno, prema njegovom planu rehabilitacije, a naše nade mogle su od njega puno naučiti. Savjeti koje momci iz naše akademije dobivaju od seniorskih igrača, odnosno snaga, brzina i ostale vrline koje seniori iskazuju na našim treninzima, uvijek su korisni za polaznike naše akademije - kaže McDermott.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika