03.12.2009. / 10:56

Autor: Andrea Belin

Simona Gotovac: Glasat ću za Vidoševića jer je najzgodniji kandidat

Manekenka i pjevačica smatra da bi ovaj nezavisni kandidat bio pravo osvježenje. Doduše, isto mišljenje dijele i joše neke poznate Hrvatice, ali većina djevojaka želi da na sljedećim predsjedničkim izborima pobijedi žena

Simona GotovacSimona GotovacIako se bliži dan kada će hrvatski građani birati svog trećeg predsjednika, naši celebi još uvijek ne znaju za koga će glasati.

Pripadnicama ljepšeg spola jedan od glavnih favorita je nezavisni kandidat Nadan Vidošević. Djevojke ga, prije svega smatraju jako privlačnim muškarcem, a tek onda obrazovanim i kulturnim. Za Nadana će, između ostalih, najvjerojatnije glasati i Simona Gotovac.

"Mislim da bi on bio pravo osvježenje i imali bi jednog od najzgodnijih predsjednika", kazala je uskoro bivša supruga zagrebačkog poduzetnika Ante Gotovca za Index.hr.

Doduše, Frano Lasić i Kristijan Curavić također će navjerojatnije glasati za Vidoševića.

Većina poznatih djevojaka bile bi jako sretne kada bi na sljedećim predsjedničkim izborima pobijedila žena. Takvo mišljenje dijele, primjerice, manekenka Doris Vrečko, modna menadžerica Tihana Harapin Zalepugin i voditeljica i pjevačica Ida Prester.

SDP-ov kandidat Ivo Josipović također je jako popularan među celebima.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika