03.12.2009. / 11:24

Autor: Andrea Belin

Koja će pobijediti: Nastavlja se rat Mije Begović i Vlatke Pokos

Sestra pokojne Dikanove supruge, Ene, smatra da je devetogodišnja kći zagrebačkog poduzetnika tijekom svjedočanje na sudu zaista govorila istinu. Još jedanput je poručila voditeljici da obitelj Radeljak ostavi na miru te da ne koristi tuđe tragedije kako bi sebi izgradila karijeru

Mia BegovićMia BegovićGlumica Mia Begović gostovala je u emisiji In Magazin, a kao što je bilo i za očekivati glavna tema razgovora bio je nedavni verbalni sukob s bivšom suprugom Josipa Radeljaka, Vlatkom Pokos.

Naime, sestra pokojne glumice Ene Begović opet je otpužila voditeljicu da je fizički zlostavljala malenu Lanu zbog čega, smatra Mia, mora biti kažnjena.

Ona tvrdi da je devetogodišnja djevojčica na sudu zaista govorila istinu kada je kazala da ju je Vlatka verbalno i fizički maltretirala.

"Sve što je Lana rekla smatram da je istina, jer znam to dijete, beskrajno je poštujem i mislim da je bila iskrena", kazala je glumica.

Osvrnula se Begović i na svojedobne Vlatkine komentare o ponašanju njezine kćeri.

"Znam koja je to tuga, ali na taj način progovoriti o djetetu koje si imao priliku upoznati, to je nedostojno osobe. Ne samo žene koja želi postati majka", objašnjavala je Mia.

Na kraju je još jedanput poručila Vlatki da obitelj Radeljak ostavi na miru te da prestane koristiti tuđe tragedije kako bi sebi izgradila karijeru.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 03.12.09. 19:04

Ova Mia je ista budaletina ko Vlatka i jos se
uvlaci Dikanu u gu.... valjda u nadi da ce joj
dobaciti koju kunicu! Ako je sve znala gdje je onda
prije bila da zastiti dijete pokojne sestre ? Ni stida,
ni ponosa ni pameti!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika