03.12.2009. / 12:17

Autor: Nacionalova redakcija

Božićni koncert Đanija Stipaničeva u kazalištu Komedija

Osim najljepšim božićnim pjesmama, u kojima će posebno biti zastupljene one njegove rodne Dalmacije, predstaviti će se i nekim od svojih najvećih uspješnica. Na pozornici će mu se pridružiti Renata Sabljak, kao i gosti iznenađenja

Đani StipaničevĐani StipaničevPjevač Đani Stipaničev održati će 19. prosinca božićni koncert u zagrebačkom kazalištu Komedija. Osim najljepšim božićnim pjesmama, u kojima će posebno biti zastupljene one njegove rodne Dalmacije, predstaviti će se i nekim od svojih najvećih uspješnica, po kojima ga pozna najšira publika.

No, kako je Božić vrijeme zajedništva, te večeri Đani neće biti sam. Na pozornici će mu se pridružiti još jedna članica Komedijina ansambla, Renata Sabljak, kao i gosti iznenađenja.

Ulaznice za ovaj koncert prodaju se po cijeni od 100 i 120 kuna.

Inače, Stipaničev se posljednjih godina nametnuo kao vrhunski interpret i jedan od najljepših glasova hrvatske glazbene scene. Može se reći da uzlazna karijera ovog diplomiranog profesora biologije, koji je do tada bio jedan od članova klape "Dalmati" počinje dolaskom u kazalište "Komedija" prije gotovo desetak godina.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika