03.12.2009. / 12:40

Autor: Totalsport

Manchester United i Arsenal u lovu na Džeku

Sjajni napadač Wolfsburga i bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Edin Džeko (23) svakim danom pobuđuje sve više interesa kod najvećih europskih klubova

Edin DžekoEdin DžekoSjajni napadač Wolfsburga i bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Edin Džeko (23) svakim danom pobuđuje sve više interesa kod najvećih europskih klubova.

Posljednji u nizu velikana koji je navodno pokazao interes za igrača koji je osvojio 13. mjesto u poretku kandidata za osvajanje Zlatne lopte za 2009. godinu, je Manchester United.

Još nije poznato koliko je klub pod ravnanjem menadžera Alexa Fergusona spreman izdvojiti za Džeku, ali se njegova vrijednost procjenjuje na nekih 25 milijuna eura.

Džeko je prošle sezone s 26 postignutih golova bio drugi najbolji strijelac Bundeslige iza suigrača mu Grafitea, a ove sezone upisao je 6 golova i 6 asistencija u 14 odigranih utakmica. U reprezentaciji je na učinku od 14 golova u 23 utakmice.

Već ranije su interes za njegovom kupnjom pokazali Milan, Arsenal i Bayern, pa je tako sve izvjesnije da će bosanski napadač, iako ga ugovor veže za Wolfsburg do 2013. godine, najvjerojatnije na ljeto promijeniti sredinu uz najvrijedniji transfer u povijesti kluba.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika