03.12.2009. / 12:40

Autor: Totalsport

Video: LeBron: Teško se vratiti u 80-e, možda propustim zakucavanja

Iako je i službeno proglašen najkorisnijim košarkašem NBA lige (MVP), svestrani LeBron James najviše pažnje tijekom utakmica plijeni svojim energičnim zakucavanjima nakon "nebeskih" letova

LeBron JamesLeBron JamesIako je i službeno proglašen najkorisnijim košarkašem NBA lige (MVP), svestrani LeBron James najviše pažnje tijekom utakmica plijeni svojim energičnim zakucavanjima nakon "nebeskih" letova.

Ipak, po pravilu je izbjegavao nastupanja na All-Star vikendima u natjecanju zakucavanja, a prošle je godine u Phoenixu za vrijeme utakmice novinarima izjavio kako će se i njegovo ime naći na popisu natjecatelja u Dallasu 2010. godine.

Vođa Cleveland Cavaliersa pritom je izjavio da mu se čini kako se Slam Dunk contest "razvodnio", te da će ga svojim nastupom pokušati oživjeti. Ipak, sada je došlo do zaokreta u priči.

- Trenutačno sam na 50-50. Nisam siguran da se zakucavanjima možemo vratiti u 80-e ili u vrijeme Vincea Cartera. Tada se sve svodilo na zakucavanja, a ne na ono što ih prati. Vidjet ćemo još što će se dogoditi - kazao je ponajbolji zakucavač najjače košarkaške lige svijeta.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika