03.12.2009. / 13:10

Autor: Totalsport

Hughes: Wenger je loš gubitnik

Velški menadžer Manchester Cityja Mark Hughes prozvao je svog kolegu na klupi Arsenala Arsenea Wengera nakon međusobnog okršaja u četvrtfinalu Carling Cupa

Mark Hughes proziva WengeraMark Hughes proziva WengeraVelški menadžer Manchester Cityja Mark Hughes prozvao je svog kolegu na klupi Arsenala Arsenea Wengera nakon međusobnog okršaja u četvrtfinalu Carling Cupa.

Manchester City je u tom dvoboju slavio s 3-0 golovima Carlosa Teveza, Shauna Wrighta-Phillipsa i Vladimira Weissa, došao do prvog plasmana u polufinale nakon 1981., a nakon utakmice Wenger je odbio čestitati Hughesu.

- Bio sam razočaran. Jako ga poštujem, ali mislim da bi morao biti malo ponizniji. Svi patimo kada izgubimo. Nitko ne pati više od mene kada izgubim, ali ipak protivniku stisnem ruku. U jednom trenutku ga je iznerviralo što sam bio s njegove strane trenerskog prostora, ali mislim da ga je zapravo zasmetao poraz. Ja sam na Emiratesu izgubio 6-2, pa sam svejedno ponudio svoju ruku - rekao je Hughes, koji je protiv Arsenala izveo najjaču postavu.

S druge strane, Wenger koji je izveo rezervnu postavu, pravdao je svoj postupak:

- Ja sam slobodan odlučiti komu ću pružiti ruku. Nisam profesionalno bio obvezan to učiniti. Nije to imalo nikakve veze s utakmicom i ne želim više o tome pričati.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika