03.12.2009. / 13:07

Autor: Nacionalova redakcija

Nova Pumina kolekcija za proljeće/ljeto 2010. godine

U plesnom spektaklu uživale su brojne osobe iz javnog života među kojima i glumica Marija Borić, manekenka Petra Maroja, glumac Duško Modrinić, glazbenik Kristijan Beluhan, akademski slikar i scenograf Saša Šekoranja, tv voditelj Ivica Đuzel, hokejaš Marko Lovrenčić i mnogi drugi, dok je cijeli program vodila Ida Prester

Duško Modrinić, Marija Borić i Marko LovrenčićDuško Modrinić, Marija Borić i Marko LovrenčićJučer je u zagrebačkom Plesnom centru održano ekskluzivno predstavljanje nove Pumine kolekcije za proljeće/ljeto 2010, i to pod nazivom trčanje, ženska kolekcija, jedrenje, Afrika i motorsport.

Nova kolekcija predstavljena je plesno-modnom koreografijom koju je osmislio glumac Edvin Liverić, za glazbeni dio bila je zadužena Natali Dizdar, zaštitno lice Pume za Hrvatsku, koja je otpjevala dvije pjesme te oduševila sve prisutne.

U plesnom spektaklu uživale su brojne osobe iz javnog života među kojima i glumica Marija Borić, manekenka Petra Maroja, glumac Duško Modrinić, glazbenik Kristijan Beluhan, akademski slikar i scenograf Saša Šekoranja, tv voditelj Ivica Đuzel, hokejaš Marko Lovrenčić i mnogi drugi, dok je cijeli program vodila Ida Prester.

Nove Pumine kreacije odlikuju se jarkim bojama, kvalitetnim materijalima i kreativnim grafikama, a svaka od kolekcija odiše originalnošću. (M.K.)

Vezane vijesti

Ida Prester: Volim dronjke, ne pucam na titulu modne ikone

Ida Prester: Volim dronjke, ne pucam na titulu modne ikone

“Damski outfit za mene je totalni makeover jer se ja inače odijevam puno ležernije. Ovo mi je prvi susret s ekstenzijama i valovitom kosom u životu”,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika