03.12.2009. / 14:19

Autor: Nacionalova redakcija

Joško Čagalj Jole snimio spot za pjesmu "Odijelo"

Tematika spota prema riječima samog redatelja Željka Petreša je trnovit put mladog čovjeka kako da osvoji žensko srce. Žensko srce utjelovila je glumica Ines Fulier iz Splita koja je u spotu čuvarica parkirališta, a pjevač se iznimno trudi kako da pridobije njenu ljubav

Joško Čagalj JoleJoško Čagalj JolePopularni pjevač Joško Čagalj Jole, snimio je 1. prosinca 2009. spot za aktualni singl "Odijelo" istoimenog albuma pod redateljskom palicom Željka Petreša.

Spot je snimljen u Šibeniku na lokacijama podzemne garaže i shopping centra City life. S obzirom da su bili loši vremenski uvjeti nije bilo moguće snimati na otvorenom.

Tematika spota prema riječima samog redatelja je trnovit put mladog čovjeka kako da osvoji žensko srce.

Žensko srce utjelovila je glumica Ines Fulier iz Splita koja je u spotu čuvarica parkirališta, a pjevač se iznimno trudi kako da pridobije njenu ljubav, pa se prvo pojavljuje na biciklu, zatim na motoru u casual izdanju, ali ona ga odbija.

Na kraju priča ipak ima sretan kraj kada Jole u svom novom odijelu sa skupocijenim automobilom osvaja prelijepu čuvaricu.

Vezane vijesti

O debilima koji gledaju debile: Pogledajte novi spot Hladnog piva

O debilima koji gledaju debile: Pogledajte novi spot Hladnog piva

Dok '' Ezoterija '', najavni singl albuma "Svijet glamura" još uvijek drži vrhove top lista diljem regije a spot je na Youtube-u pregledan gotovo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika