03.12.2009. / 15:00

Autor: Nacionalova redakcija

Božićni sajam s dušom: Humanitarna akcija za rodilište Opće bolnice Šibenik

Božićni sajam i ove godine organizira Međunarodni klub žena Zagreb, održava se pod pokroviteljstvom supruge predsjednika Republike Hrvatske, Milke Mesić

Milka Mesić je pokroviteljica ovogodišnjeg Božićnog sajmaMilka Mesić je pokroviteljica ovogodišnjeg Božićnog sajmaOve će se nedjelje (6.12.) u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Vukovarskoj ulici 68, u Zagebu, već tradicionalno održati 14. po redu Božićni sajam. Cilj ovogodišnjeg sajma jest prikupiti iznos od 200 do 250 tisuća kuna kako bi se kupio aparat za nadzor stanja djeteta tijekom poroda (CTG aparat) za Rodilište Opće bolnice Šibenik.

Sajam će se održavati od 10 do 16 sati, za sve građane je ulaz besplatan, a na sajmu će se moći kupiti autentiči proizvodi svih zemlja koje u Hrvatskoj imaju svoju ambasadu, poput pimjerice izraelskih domaćih jela, talijanske kave, belgijskih pralina i slično. Valja napomenuti i da svi artikli koji će se prodavati na ovonedjeljnom sajmu neće imati cijenu višu od 50 kuna.

Božićni sajam i ove godine organizira Međunarodni klub žena Zagreb, održava se pod pokroviteljstvom supruge predsjednika Republike Hrvatske, Milke Mesić, a čitavom projektu potporu je dao UNICEF Hrvatska. Rodilište u Šibeniku trebalo bi dobiti status "Bolnica prijatelj djece", što znači da će majkama biti omogućeno da po rođenju svojeg djeteta uspiju prvih pola sata do 60 minuta provesti upravo s njim te da ostavre prvi, vrlo važan kontakt s novorođenčetom.

Vezane vijesti

UN: U Africi jedna od najvećih epidemija kolere

UN: U Africi jedna od najvećih epidemija kolere

Dijelove središnje i istočne Afrike pogodila je jedna od najvećih epidemija kolere u povijesti s više od 85.000 prijavljenih slučaja i 2.466 umrlih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika