03.12.2009. / 15:23

Autor: Totalsport

Megson: Zadovoljan sam Klasnićem

Dnevnik The Bolton News donosi osvrt na utakmicu Fulhama i Boltona iz 14. kola engleske Premier lige koja je završila 1-1, a u kojoj je pogodak za goste postigao hrvatski reprezentativni napadač Boltona Ivan Klasnić

Ivan KlasnićIvan KlasnićDnevnik The Bolton News donosi osvrt na utakmicu Fulhama i Boltona iz 14. kola engleske Premier lige koja je završila 1-1, a u kojoj je pogodak za goste postigao hrvatski reprezentativni napadač Boltona Ivan Klasnić.

Zabio je Klasnić u 34. minuti utakmice i doveo svoju momčad u vodstvo kojeg je 40 minuta kasnije svojim trećim ovosezonskim prvenstvenim pogotkom anulirao Damien Duff postavivši konačnih 1-1.

Ono što je razveselilo menadžera momčadi Garyja Megsona bila je zajednička proslava igrača kod Klasnićevog pogotka, pa je imao barem malo razloga za zadovoljstvo nakon što je njegov sastav prekinuo niz od četiri uzastopna poraza (tri u prvenstvu, jedan u Carling Cupu).

- Svi su potrčali prema njemu. Jussi (golman Jääskeläinen, op.a.) nije mogao, ali to dokazuje da, ma što god nam manjkalo u momčadi, zajedništvo imamo - kazao je Megson i dodao:

- Zadovoljan sam Klasnićem. Možete i sami vidjeti da je dobar napadač, no ono što želim od njega je da više sudjeluje u trenucima kada je lopta u našemu posjedu.

Pohvalno se o svom suigrači izrazio i 32-godišnji kapetan momčadi Kevin Davies koji je za isti dnevnik rekao:

- Na treninzima se može vidjeti njegov osjećaj za pogodak, a način na koji je postigao gol Fulhamu je sjajan. Klasnić je "ubojit" izvan i u šesnaestercu, dobar je realizator prilika.


Vezane vijesti

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika