03.12.2009. / 15:55

Autor: Totalsport

Petrić nakon povratka na teren: Neću zaboraviti ovaj osjećaj

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Bundesligaša HSV-a, Mladen Petrić, odigrao je posljednjih petnaestak minuta za njemačku momčad u proboju u šesnaestinu finala Europa lige

Mladen Petrić i Bruno LabbadiaMladen Petrić i Bruno LabbadiaNapadač hrvatske nogometne reprezentacije i Bundesligaša HSV-a, Mladen Petrić, odigrao je posljednjih petnaestak minuta za njemačku momčad u proboju u šesnaestinu finala Europa lige.

Hrvatski reprezentativac nije igrao osam tjedana zbog ozljede gležnja desne nogem pa ne čudi radost koju je osjetio prilikom ulaska na travnjak. Također i prilikom skandiranja publike koja je došla na tribine bodriti momčad do 2-0 pobjede protiv bečkog Rapida i uživo svjedočiti prolasku hamburške momčadi u nokaut-fazu natjecanja.

- Naježio sam se od oduševljenja. Taj ću osjećaj, koji mi je pomogao svladati nesigurnost, pamtiti do kraja karijere - kazao je Petrić čiji bi povratak trebao naznačiti bolje dane za HSV, čemu se nada i trener momčadi Bruno Labbadia.

Ipak, strateg momčadi nema namjere previše riskirati s mogućnošću obnavljanja ozljede svog hrvatskog strijelca, pa je obećao postepeno ga uvoditi u natjecateljski ritam.

- Petnaestak minuta protiv Rapida bili su više od onoga što je radio na treningu. Moramo ga osposobiti tijekom zimske stanke. Protiv Hoffenheima neće dobiti veću minutažu od ove koju je imao u utakmici s Rapidom - najavio je Labbadia subotnji susret 15. kola Bundeslige.

Vezane vijesti

Bundesliga: Šest golova Šprema

Bundesliga: Šest golova Šprema

U njemačkoj Bundesligi u srijedu su igrane utakmice triju različitih kola, a u akciji je bio i velik broj hrvatskih rukometaša. Najviše ih je bilo u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika