03.12.2009. / 17:10

Autor: Totalsport

Sertic: Želim se odužiti Bordeauxu

Vezni igrač francuskog nogometnog prvaka Bordeauxa i potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertic trebao bi nastupiti u subotu u utakmici 15. kola Le Championnata u kojem njegova momčad dočekuje PSG

Gregory SerticGregory SerticVezni igrač francuskog nogometnog prvaka Bordeauxa i potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertic trebao bi nastupiti u subotu u utakmici 15. kola Le Championnata u kojem njegova momčad dočekuje PSG.

- Pripremam se za utakmicu i trebao bih ju dočekati spreman. Hoću li u nju krenuti s klupe za pričuvne igrače ili od prve minute meni je svejedno - veli Sertic koji je prošle sezone svoj prvijenac u francuskom nogometnom prvenstvu postigao Sochauxu, dok ove sezone u tri odigrane prvenstvene utakmice ima ubilježenu jednu asistenciju.

Utakmica u kojoj je postigao prvi gol u karijeri profesionalca igrana je u 34. kolu prošle sezone, a Bordeaux, koji je kasnije postao nogometnim prvakom Francuske, je u tom susretu slavio 3-0.

- Osjetio sam tada veliku radost - prisjetio se Sertic koji tvrdi da nema namjere napustiti momčad u kojoj se sve bolje snalazi i u kojoj dobiva sve više povjerenja od trenera Laurenta Blanca.

- Trener ima povjerenja u mlade igrače, a meni je ovdje dobro. U momčadi vlada zajedništvo koje je i Blanc pohvalio. Moja je, pak, želja odužiti se klubu koji mi je tako mnogo dao - zaključio je Sertic u razgovoru koji donosi Sud-Ouest.

Nakon 14 odigranih kola u Le Championnatu Bordeaux predvodi ljestvicu s 28 osvojenih bodova. PSG se nalazi na sedmome mjestu s šest bodova manje.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika