03.12.2009. / 22:59

Autor: Totalsport

Prijetnje i poraz od Barcelone natjerali predsjednika Xereza na ostavku

Carlos de Osma, predsjednik španjolskoga nogometnog kluba Xereza, podnio je neopozivu ostavku na svoju dužnost zbog očajnog starta novog prvoligaša u debitantsku sezonu u Primeri

Lionel Messi i Jose Manuel CasadoLionel Messi i Jose Manuel CasadoCarlos de Osma, predsjednik španjolskoga nogometnog kluba Xereza, podnio je neopozivu ostavku na svoju dužnost zbog očajnog starta novog prvoligaša u debitantsku sezonu u Primeri.

- Želim vam svima kazati zbogom. Ovo je moje posljednje pojavljivanje u javnosti u ulozi poredsjednika kluba. Odsad sam samo jedan od navijača - rekao je De Osma priznavši potom da trpi i prijetnje:

- Odlazim iz osobnih razloga. Primio sam nekoliko prijetnji, također moja supruga i djeca. Ako ljudi žele imati svoju momčad u Primeri, moraju znati da to ovisi o mnogima od nas, ne samo o igračima. Koristilo bi kad bi bilo manje kritiziranja.

Ostavku je klupskome Izvršnom odboru kuvertirao nakon domaćeg poraza (2-0) od Barcelone u unaprijed odigranoj utakmici 15. kola Primere.

Nakon 13 odigranih utakmica momčad iz Jereza na posljednjem je mjestu ljestvice sa samo sedam osvojenih bodova. Pobijedili su Andalužani tek jednom prilikom.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika