03.12.2009. / 23:12

Autor: Totalsport

Dvojica radnika pala s krova stadiona Dallas Cowboysa

Jedan je od radnika na održavanju stadiona NFL-momčadi Dallas Cowboysa u Arlingtonu, Teksas, prošao s težim tjelesnim ozljedama nakon što je s kolegom pao prilikom radova na krovnoj konstrukciji u četvrtak ujutro

Stadion Dallas CowboysaStadion Dallas CowboysaJedan je od radnika na održavanju stadiona NFL-momčadi Dallas Cowboysa u Arlingtonu, Teksas, prošao s težim tjelesnim ozljedama nakon što je s kolegom pao prilikom radova na krovnoj konstrukciji u četvrtak ujutro.

Pali su s najvišeg na niži dio konstrukcije nakon što su se okliznuli. Niti jedan nije nosio sigurnosni pojas kojim bi se nesreća spriječila. Sve se odigralo u 7:20 ujutro po lokalnom vremenu. Detaljnije informacije o ozljedama unesrećenih zasad nisu poznate.

Pripadnici vatrogasnih postrojbi spašavali su ih gotovo 90 minuta pomažući si košarama, užadi i ljestvama da bi ozlijeđene radnike sigurno spustili na tlo, nakon čega su prebačeni u obližnju bolnicu.

Novosagrađeni superstadion vrijedan je 1.2 milijuna dolara. Cowboysi su na njemu počeli igrati domaće utakmice ove sezone.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika