03.12.2009. / 19:35

Autor: Totalsport

Olić i Pranjić startaju protiv Borussije (M)

Pod geslom "pobjednički tim se ne mijenja" trener Bayerna Louis van Gaal dočekuje utakmicu 15. kola Bundeslige, u kojoj je Bayern domaćin Borussiji iz Mönchengladbacha u petak

Danijel Pranjić i Ivica OlićDanijel Pranjić i Ivica OlićPod geslom "pobjednički tim se ne mijenja" trener Bayerna Louis van Gaal dočekuje utakmicu 15. kola Bundeslige, u kojoj je Bayern domaćin Borussiji iz Mönchengladbacha u petak.

- Imamo dvije vezane pobjede iza sebe i što je još bitnije, imamo dvije jako dobre predstave. Na sreću nema ozlijeđenih i zbog toga počinjemo s identičnih jedanaest protiv gosta iz Mönchengladbacha - rekao je nizozemski stručnjak.

Njemački mediji su zadnjih dana najviše pohvala odaslali prema Oliću koji je bio strijelac i protiv Maccabija i protiv Hannovera (plus jedna asistencija), ali su isto tako naveli da je primjetan uspon forme drugog Hrvata u Bayernu Danijela Pranjića, koji je baš Oliću asistirao za pogodak kod Hannovera (3-0). Dakako, obojicu je Van Gaal postavio u momčad za petak.

Iako se treningu vratio oporavljeni Franck Ribery on neće konkurirati za momčad niti u petak, niti narednog tjedna kada Bayern gostuje kod Juventusa u ključnom meču za prolaz u osminu finala Lige prvaka. Baš zbog tog ogleda Bayern svoj dio Bundesligaških obaveza odrađuje u petak.

Bayern je četvrti, a Borussija iz Mönchengladbacha na 11. mjestu ljestvice.

Vjerojatni sastav Bayerna za petak: Butt - Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber - Pranjić, Van Bommel, Schweinsteiger, Müller - Gomez, Olić.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika