04.12.2009. / 08:30

Autor: Totalsport

Ferguson: Ronaldo je moj transfer desetljeća, a uzeli smo ga umjesto Ronaldinha

- Trebao nam je 2003. godine doći Ronaldinho. Izjalovilo se. Uzeli smo Ronalda kao zamjenu. Nismo mogli pogoditi bolje - izjavio je Sir Alex Ferguson, trener nogometaša Manchester Uniteda

Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo- Trebao nam je 2003. godine doći Ronaldinho. Izjalovilo se. Uzeli smo Ronalda kao zamjenu. Nismo mogli pogoditi bolje - izjavio je Sir Alex Ferguson, trener nogometaša Manchester Uniteda.

Portugalskoga 24-godišnjeg napadača, koji je ljetos dres Manchester Uniteda zamijenio onim madridskog Reala, Škot je u razgovoru za klupski magazin Inside United prozvao svojim najboljim transferom posljednjeg desetljeća.

- Ronaldo je bio fantastičan. Jednom riječju, senzacionalan igrač - rekao je Ferguson dodavši:

- Doveli smo ga u ljetu 2003. godine, u vrijeme kada smo pregovarali s Ronaldinhom, tada još igračem PSG-a. Propustili smo dovesti Ronaldinha i doveli smo Ronalda. Mislim da je momak sasvim nadoknadio nedolazak Ronaldinha.

- Zašto Ronaldinho nije došao? Dogovorili smo sve i odjednom je završio u Barceloni. Ne znam što se dogodilo s Peterom Kenyonom i ostalim menadžerima pri poslu. Znam samo da je odjednom propalo.

- Ronaldo je, bez obzira na sve, naš posao desetljeća.

Vezane vijesti

Ronaldinho u Atletico Mineiru

Ronaldinho u Atletico Mineiru

Ronaldinho, 32-godišnji brazilski nogometaš, i službeno će u svojoj karijeri odjenuti šesti dres. Naime, potvrđen je dolazak nekada najboljeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika