04.12.2009. / 09:00

Autor: Totalsport

Beaver Creek: Ivica zbog bolova u leđima propustio trening

U četvrtak je Beaver Creek (Colorado, SAD) bio domaćin drugom treningu spusta na kojem je trijumfirao austrijski skijaš Michael Walchhofer

Ivica KostelićIvica KostelićU četvrtak je Beaver Creek (Colorado, SAD) bio domaćin drugom treningu spusta na kojem je trijumfirao austrijski skijaš Michael Walchhofer.

No, loša je vijest što se na treningu nije pojavio najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić. Razlog odustajanja od nastupa su bolovi u leđima, s kojima je Kostelić imao problema i zadnjih sezona, poglavito u prošloj.

Podsjetimo da je dan ranije, u srijedu, Ivica Kostelić bio 27. na treningu.

Nije poznato koliko je ozljeda teška i hoće li ostaviti traga na trenutačno četvrtom skijašu ukupnog redoslijeda u nastavku američke turneje Svjetskog kupa.

Drugo mjesto, iza Walchhofera je osvojio trenutačno vodeći u Svjetskom kupu, Švicarac Didier Cuche. Treći je bio njegov sunarodnjak Didier Defago, peti Norvežanin Aksel Lund Svindal, branitelj ukupnog Kristalnog globusa, a šesti Amerikanac Bode Miller.

Hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim je na prvom treningu bio odličan deseti, a zapažen je bio i na drugom treningu. Završio je kao šesnaesti sa 1.84 sekunde sporijim vremenom od pobjednika.

Još uvijek nije dočekan prvi nastup nakon teškog pada ove godine u Kitzbühelu, te borbe za život, švicarskog skijaša Daniela Albrechta. Iako je bilo najavljivano da će nastupiti baš na stazi "Birds of Prey" u službenoj objavi je rekao da još uvijek nije spreman za taj potez.

Beaver Creek, spust, drugi trening:

1. Michael Walchhofer (Aut) 1:45.36

2. Didier Cuche (Švi) +0.28

3. Didier Defago (Švi) +1.06

...

16. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +1.86

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika