04.12.2009. / 10:01

Autor: Totalsport

Igrači Portsmoutha nisu dobili plaće za studeni

Već drugi put ove sezone radnici u Portsmouthu, pa tako i nogometaši, nisu dobili plaće na vrijeme. Još uvijek se na Fratton Parku čeka uplata ugovorne rate za studeni

Aruna Dindane, igrač PortsmouthaAruna Dindane, igrač PortsmouthaVeć drugi put ove sezone radnici u Portsmouthu, pa tako i nogometaši, nisu dobili plaće na vrijeme. Još uvijek se na Fratton Parku čeka uplata ugovorne rate za studeni.

Potvrdili su to i iz kluba.

"Većina prve momčadi još nije dobila plaće za studeni. Većina će plaća biti isplaćena u sutra (petak), s tim da vlasnici kluba rade na tome da ostatak plaća podmire što je brže moguće", stoji u klupskom priopćenju.

Kriza plaća sustiže tako bivši klub Nike Kranjčara već drugi put ove sezone. Sredstva za redovitu isplatu rujanskih plaća nije uspio osigurati tadašnji većinski vlasnik Sulaiman al-Fahim.

Devedeset posto dionica kluba od njega je otkupio kasnije Ali al-Faraj, no sa svojim je vlasničkim udjelom Al-Fahim svejedno ostao predsjednik kluba, ali bez izvršnih ovlasti.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika