04.12.2009. / 10:35

Autor: Totalsport

HSV već na zimu želi Nikicu Jelavića?

Zbog silnih problema s ozljedama HSV se želi ojačati u napadu. Već u siječnju Nijemci bi iz bečkog Rapida voljeli dovesti hrvatskog nogometaša Nikicu Jelavića (24)

Nikica JelavićNikica JelavićZbog silnih problema s ozljedama HSV se želi ojačati u napadu. Već u siječnju Nijemci bi iz bečkog Rapida voljeli dovesti hrvatskog nogometaša Nikicu Jelavića (24).

Njemački internetski portal Transfermarkt.de prenosi pisanje austrijskog Kronen Zeitunga. Austrijanci pišu da Nijemci svoje nakane nisu demantirali, te da priznaju da Hrvata prate već određeno vrijeme.

Problem bi, međutim, mogao nastati po pitanju financija: Hamburžani su Bečima spremni ponuditi maksimalno tri milijuna eura odštete. Austrijanci traže 4.5.

Jelavić, odnedavno hrvatski reprezentativac, ugovor s Rapidom ima do ljeta 2012. godine.

HSV-u je bivši centarfor Hajduka zabio u dvoboju prvog kola Europa lige, u kojem je Rapid na svom stadionu pobijedio 3-0. U srijedu je u uzvratu HSV slavio u Hamburgu 2-0, čime je Austrijance izbacio iz Europe.

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika