04.12.2009. / 10:42

Autor: Andrea Belin

Vlatka Pokos tuži Dolores Lambašu, a Dikan prijeti RTL televiziji

Kada je saznao da je njegova bivša supruga dala intervjuu u kojem je po ko zna koji put negirala da je fizički zlostavljala devetogodišnju djevojčicu, zagrebački poduzetnik je odlučio poduzeti sve mjere kako bi spriječio emitiranje intrevjua

Vlatka PokosVlatka PokosMedijski rat između Dolores Lambaše i Vlatke Pokos se nastavlja, a u cijelu priču, ovaj put se umiješao i zagrebački poduzetnik Josip Radeljak.

Naime, voditeljica je gostovala u sinoćnjem RTL-ovom magazinu "Exkluziv" kako bi po ko zna koji put negirala da je fizički zlostavljala Dikanovu devetogodišnju kćer Lanu, a s obzirom da Dolores još uvijek ne prestaje s ovim teškim optužbama, Pokos je najavila da će ju tužiti.

"Neću trpjeti takve uvrede i moram obraniti svoj obraz", rekla je voditeljica sa suzama u očima i dodala kako je malenu Lanu u zadnje tri i pol godine samo jedanput.

Za Dikana i Dolores je kazala da su opasni jer se ne prestaju na ružan način baviti njezinim životom.

Kada je saznao da je njegova bivša supruga dala intervjuu, Dikan je navodno nazvao urednicu magazina, Nensi Profacu i zaprijetio je da će poduzeti sve mjere kako bi se zabranilo prikazivanje emisije u kojoj je gostovala Pokos.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika