04.12.2009. / 11:42

Autor: Nacionalova redakcija

Robert Cavalli i Alexander McQueen u zagrebačkom centru Cascade

Glavni grad Hrvatske se time ucrtao na europsku modnu mapu i postao "modni raj" za ljubitelje glamuroznog i kreativnog modnog stila. Svi modni zaljubljenici ovdje mogu, iz bogate ponude, izabrati atraktivnu odjeću i modne dodatke potrebne za vrhunski izgled suvremene, urbane žene i suvremenog, urbanog muškarca

Zagrebački centar Cascade centar je vrhunske mode i dom dvaju planetarno obozavanih modnih brandova - Class by Robert Cavalli i Alexander McQueen.

Zagreb se time ucrtao na europsku modnu mapu i postao "modni raj" za ljubitelje glamuroznog i kreativnog modnog stila. Svi modni zaljubljenici ovdje mogu, iz bogate ponude, izabrati atraktivnu odjeću i modne dodatke potrebne za vrhunski izgled suvremene, urbane žene i suvremenog, urbanog muškarca.

Class by Robert Cavalli je sexi i provokativna kolekcija koja odiše glamurom svjetskih crvenih tepiha i pretvara dame u Divu koja ostavlja bez daha. Glavna inspiracija i misao vodilja ove kolekcije bio je rockerski chic i buntovni šarm.

Cavalli žena je neustrašiva, pomalo opasna i spremna na eksperiment. Ne boji se biti drugacija, ne boji se biti svoja. Ona ide tamo gdje se drugi ne usude. Kolekcijom dominiraju zlatna, crvena, ljubičasta i vječno crna. Ovom linijom Cavalli kolekcija je kvalitetno zaokružena, veoma nosiva i zasigurno ce naći svoj put u svakome ormaru, jer u ovim vremenima modnih avantura možda je ponekad ipak bolje odigrati na sigurno.

Svi koji su čekali nešto posebno ove sezone došli su na svoje, linija McQ by Alexander McQueen stigla je u Hrvatsku. Britanski modni dizajner, svojim gracioznim i uvijek inovativnim kreacijama oduzima dah te istovremeno šokira i iznenađuje.

Zbog svojih hrabrih i smjelih ideja slovi kao "zločesti dečko" britanske modne scene čiji prepoznatljiv rukopis zadovoljava i najzahtjevnije. Kolekcija koja je nosiva i efektna egzistira na granici kombiniranih grafičkih uzoraka, tekstura i materijala. Iako se igra tkaninama i zanimljivim oblicima dizajner je vjeran vlastitom modnom izričaju ali uvijek klasičan i konzervativan. Riječ je o liniji za odvažne i hrabre ali to se od McQueena i očekuje.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika