04.12.2009. / 13:01

Autor: Totalsport

Video: Usnuli, poludjeli ili zamišljeni igrač američkog nogometa

Bizaran trenutak se dogodio na početku treće četvrtine sveučilišnog ogleda američkog nogometa između Floride i Floride State Universityja

Zebrie Sanders ostao je nepomičan tijekom cijele akcijeZebrie Sanders ostao je nepomičan tijekom cijele akcijeBizaran trenutak se dogodio na početku treće četvrtine sveučilišnog ogleda američkog nogometa između Floride i Floride State Universityja.

Cijelu sezonu Florida State University ima napadačkih problema, a zašto je tako potvrdio je i njihov igrač Zebrie Sanders. U trenutku kada je njegova momčad gubila 24-0 i kreirala napad na 25. jardu svoje polovice, Sanders je jednostavno ostao čučati u početnoj poziciji napada.

Akcija je nastavljena, a Sanders je do njenog kraja ostao nepomičan. Neki američki izvjestitelji su nagađali je li možda usnuo, drugi je li potpuno poludio i na taj način manifestirao ludilo, a treći da se jednostavno zamislio i ostao desetak sekundi u takvom položaju.

No, kako god, privukao je pozornost i vjerojatno dodatno produbio krizu svoga kluba.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika