04.12.2009. / 13:38

Autor: Andrea Belin

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Karlovčanin je, između ostalog priznao da se još uvijek potajno nada da će mu se vratiti bivša zaručnica. Sa sadašnjom djevojkom je prohodao kako bi odvratio misli od bivše. Kazao je da preferira seksualne odnose sa pripadnicama ljepšeg spola starije životne dobi

Mario PlušćecMario PlušćecDvadesetšestogodišnji Mario Plušćec je odgovarao na škakljiva pitanja Jasne Nanut i ovog četvrtka u showu "Trenutak istine".

Iako mu je sadašnja djevojka Marija bila moralna podrška u studiju, Karlovčanin je većinom govorio o bivšoj djevojci Slađani. Između ostalog je priznao kako je sa sadašnjom djevojkom prohodao samo kako bi odvratio misli od Slađane. Doduše, Marija je kazala kako je s njim iz istog razloga.

Još uvijek pati za bivšom

Plušćec se još uvijek nada da će mu se Slađana vratiti, a kada ga je ostavila, automobilom se zaletio u betonski zid. Na maratonu od Dubrovnika do Vukovara je sudjelovao samo kako bi protrčao pored njezine kuće u nadi da će ju vidjeti.

Na pitanje je li razmišljao da kidnapira bivšu zaručnicu, Mario nije odgovorio jer ga je spasila teta Jadranka stisnuvši gumb za preskok pitanja.

No, osim o bivšoj djevojci, vozač je otkrio da se seksao s tuđom ženom dok ih je njezin suprug snimao. Djevičanstvo je izgubio sa dvadeset godina, a seksao se s udanom ženom duplo starijom od sebe. Nekim pripadnicama ljepšeg spola starije životne dobi je i naplaćivao seksualne usluge. Na pitanju za pedeset tisuća kuna je kazao kako ne traži svoju majku u djevojkama koje bi ženio, ali je ovu tvrdnju poligraf je pokazao lažnom.

Razorio tuđi brak

Dvadesetsedmogodišnji Vedran Zakarić iz Popovače bio je sljedeći natjecatelj koji je sjeo na vruću stolicu. On je priznao da je razorio tuđi brak, u društvu se redovito podriguje i ispušta vjetrove, a jednom je zaspao u vlastitoj bljuvotini. Priznao je kako je konobaricama plaćao pića kako bi ih odvukao u krevet. Vedran je osvojio dvadeset i pet tisuća kuna kazavši da se svaki put štitio tijekom seksa.

Vezane vijesti

Ljubitelj grupnog seksa lagao i izgubio 250 tisuća kuna

Ljubitelj grupnog seksa lagao i izgubio 250 tisuća kuna

Četrdesetogodišnji Riječanin Antun Antunović jedini je natjecatelj "Trenutka istine" kojeg je samo jedno pitanje dijelilo do pola milijuna kuna,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika