04.12.2009. / 15:40

Autor: Totalsport

Le Championnat, najava kola: Povratak Gourcuffa uoči PSG-a

Pred nama su dvoboji 15. kola francuskoga nogometnog prvenstva. Dobre su vijesti dočekale trenera aktualnih prvaka i vodeće momčadi prvenstva, Bordeauxova Laurenta Blanca

Yoann GourcuffYoann GourcuffPred nama su dvoboji 15. kola francuskoga nogometnog prvenstva. Dobre su vijesti dočekale trenera aktualnih prvaka i vodeće momčadi prvenstva, Bordeauxova Laurenta Blanca.

Bordeaux - PSG

Derbi-utakmicu 15. kola u subotu će Bordeaux protiv pariškog sastava dočekati jači za svog najboljeg nogometaša: Yoanna Gourcuffa.

- Tijekom tjedna Yoann je trenirao punim intenzitetom. Bit će stoga u momčadi - izjavio je trener Laurent Blanc.

PSG će u Bordeaux doputovati bez veznjaka Stephanea Sessegnona, ali s golemim samopuzdanjem koje je naraslo dvama pobjedama u nizu, posebice onom protiv domaćeg Boulougnea u srijedu (5-2).

Nice - Marseille

Susjedski derbi odigrat će u Nici istoimena domaća momčad protiv Marseillea. Gostujući će sastav doputovati bez veznjaka Stephanea Mbije, koji se oporavlja od ozljede gležnja. Radi se o utakmici visokog rizika, te će red oko stadiona osiguravati četiri stotine policajaca. Prošle su sezone navijači Nice kamenovali autobus gostujućih nogometaša.

Auxerre - Nancy

Trećeplasirani sastav lige, Auxerre, dočekat će na Abbe Deschamps stadionu Nancy bez poljskog napadača Ireneusza Jelena. Bez njega su prošlog tjedna izgubili kod PSG-a 1-0, prekinuli niz od sedam uzastopnih pobjeda i predali prvo mjesto ljestvice Bordeauxu.

Vezane vijesti

Lille doveo Martina

Lille doveo Martina

Francuski Lille brzo je našao zamjenu za Edena Hazarda kojeg su nedavno prodali Chelseaju. Iz Sochauxa je doveden ofenzivni veznjak i francuski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika