04.12.2009. / 15:55

Autor: Totalsport

Arsenalovi igrači hvale Eduarda: Dudu može nadomjestiti Van Persieja

Alex Song, 22-godišnji defenzivni nogometaš Arsenala, izrazio je podršku hrvatskom suigraču Eduardu da Silvi rekavši da vjeruje u njegove sposobnosti

EduardoEduardoAlex Song, 22-godišnji defenzivni nogometaš Arsenala, izrazio je podršku hrvatskom suigraču Eduardu da Silvi rekavši da vjeruje u njegove sposobnosti.

- Imamo jako puno ozlijeđenih igrača i stoga nam nije lako - izjavio je kamerunski reprezentativac za Arsenalovu TV-postaju nastavivši:

- Kad izgubite igrača kao što je Robin van Persie, postaje iznimno teško jer radi se o jednome od naših najboljih igrača, koji je pritom igrao u sjajnoj formi. Eduardu je teško jer je dugo vremena bio ozlijeđen i nije mu se nimalo jednostavno vratiti. Treba vremena da bi ojačao i onda će biti spreman zamijeniti Robina - zaključio je Song.

Hrvatski Brazilac nije uspio pronaći put lopti u mrežu u Arsenalovim posljednjim porazima, kod Sunderlanda (1-0) i protiv Chelseaja (3-0) na Emiratesu. U Arsenalu se nadaju da bi u tome mogao uspjeti protiv Stokea u subotu, opet u Londonu.

Song tu utakmicu neće igrati zbog prikupljenih pet žutih kartona.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika