04.12.2009. / 16:15

Autor: Totalsport

Video: Menadžer Boltona: Klasnić je prvi realizator Premiershipa

Ivan Klasnić postao je miljenik suigrača u Boltonu, a također i trenera Garyja Megsona, iako ovaj zna biti kritičan. Dobio je hrvatski nogometaš i novi nadimak: "The Dog"

Ivan KlasnićIvan KlasnićIvan Klasnić postao je miljenik suigrača u Boltonu, a također i trenera Garyja Megsona, iako ovaj zna biti kritičan. Dobio je hrvatski nogometaš i novi nadimak: "The Dog".

"Psom" su suigrači u svlačionici nazvali 29-godišnjeg centarfora zbog proslave gola koji je u prošlom kolu zabio Fulhamu na Craven Cottageu za vodstvo 1-0 (završilo je 1-1). U stilu hrvatskih rukometaša Klasnić se spustio na ruke i koljena i stao hodati četveronoške.

- Vidio sam i boljih proslava, he, he... Čini mi se kao da je ostao bezidejan - izjavio je trener Gary Megson, dok je islandski suigrač Gretar Steinsson dodao:

- Ivan je kompliciran čovjek i nisam siguran da je znao što napraviti nakon što je zabio gol. Nadam se da će dobiti još puno prilika pokazati nam svoje originalne proslave. Ponekad su čudne i misteriozne, no ja se unaprijed radujem već prvoj sljedećoj.

- Ivan je sjajan momak i duhovit čovjek. Sprijateljio sam se s njim, dijelom i zbog toga jer možemo komunicirati na njemačkom. Protiv Fulhama mogli ste vidjeti samo djelić njegove golgeterske raskoši. Sjajno je okrenuo čuvara, bio je to gol kakav zabijaju svjetske klase.

Trener Megson dobio je potrebu ublažiti svoje kritičnost prema Klasniću, kojem je u tom dvoboju, golu unatoč, zamjerio na premalo kretanja i rada za momčad.

- Ivan je izvanserijski golgeter. Dobar je i na fizičkom planu, ali jednostavno dolazi iz drukčijeg stila igranja nogometa. Dogodi li se da mu okolnosti igre odgovaraju, onda je on najbolji realizator u Premier ligi. Mislim to ozbiljno.

- Mora, međutim, shvatiti zahtjeve koje u našoj momčadi imaju napadači. U svakoj utakmici on će se naći u prilici, jer ima osjećaj za to, ima sposobnost biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, te završiti akciju. No, mora znati da mi nismo dovoljno dobra momčad da bismo mu mogli priuštiti da bude samo šlag na torti. Trebamo od napadača i druge stvari.

- Ono što me posebno raduje, jest da su mu svi igrači nakon gola došli čestitati. Ne događa se to uvijek. Vidjelo se po njihovoj reakciji koliko im je stalo do toga da zabije - zaključio je trener.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika