04.12.2009. / 16:30

Autor: Totalsport

Redknapp ukrao Božić: Nema blagdanskih svečanosti u Tottenhamu

Trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp spreman je otkazati sve božićne i novogodišnje svečanosti u klubu, za koje se boji da bi mogle poremetiti koncentraciju njegovih igrača

Harry RedknappHarry RedknappTrener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp spreman je otkazati sve božićne i novogodišnje svečanosti u klubu, za koje se boji da bi mogle poremetiti koncentraciju njegovih igrača.

- Jedne godine sam sredinom prosinca, vodeći Portsmouth, izgubio od Southamptona. Ljutit sam otkazao sve svečanosti, domjenke i priredbe na kojima su se trebali pojavljivati moji igrači. Mogu vam reći da me to nije učinilo osobito popularnim - kazao je Redknapp za Sky Sports.

- Svima nam je stalo do naše igre i do uspjeha kluba. Ne možemo to samo tako isključiti. Mogao bih se okružiti unucima oko božićnog stola i opustiti se, no moglo bi to lako izazvati krizu krenu li rezultati imalo po zlu. Smiješno, ali moji su Božići takvi već godinama. I nisam jedini takav.

- Božić je za mene daleko od blagdana. Teško je, ali u to vrijeme ima mnogo utakmica, a utakmice su, na koncu, naš posao koji utječe na živote mnogih ljudi. Zato ste spremni žrtvovati sve što možete.

- Moj i Božić mojih nogometaša ove će zime, primjerice, biti trening na sam Božić te utakmica kod Fulhama na Stjepanovo.

- Čovjek se navikne na to da mu blagdansko vrijeme zapravo bude vrijeme rada, treniranja i igranja, baš kao i bilo koje drugo vrijeme u godini - zaključio je menadžer Spursa.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika