04.12.2009. / 15:56

Autor: Andrea Belin

Policija intervenirala nakon što je Angelina Jolie bacila stolicu na Brada Pitta

Kako tvrdi neimenovani izvor blizak paru, nevjenčani supružnici su se posvađali jer je glumac na Dan zahvalnosti htio otići u Missouri sa svojom obitelji, a glumica je planirala odvesti Paxa u Aziju kako bi proslavili njegov šesti rođendan

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittNakon kratkog primirja, najpoznatiji hollywoodski par, Angelina Jolie i Brad Pitt opet su se žestoko posvađali.

Ovaj put je situacija bila toliko ozbiljna da su njihovi najbliži susjedi pozvali i policiju, međutim već nakon dvadesetak minuta dečki u plavim uniformama su napustili njihov dom u Los Angelesu kazavši da je sve u redu.

Kako tvrdi neimenovani izvor blizak paru, nevjenčani supružnici su se posvađali oko Dana zahvalnosti.

Brad je navodno htio otići u Missouri na tradicionalni "Dan purica" sa svojom obitelji, a Angelina je planirala odvesti Paxa u Aziju kako bi proslavili njegov šesti rođendan.

Nakon što ju je Brad kazao da je jako sebična, glumica mu se počela unositi u lice i gurati ga. Na kraju je na njega bacila i stolicu.

Doduše, ovakvi ispadi nisu strani za hollywoodsku glumicu, međutim ovo je prvi put da se u njihovu svađu umiješala i policija.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 04.12.09. 18:11

Kako tvrdi neimenovani izvor blizak paru, .... bla bla dalje ne trebaš ni čitati jer znaš da je priča izmišljena..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika