04.12.2009. / 17:59

Autor: Totalsport

Ivica Osim: Japanci trebaju znati koristiti trampolin da uspije na SP-u

Ivica Osim, 68-godišnji bosansko-hercegovački nogometni trener, govorio je za japanske medije o mogućnostima te reprezentacije na idućem Svjetskom prvenstvu

Ivica OsimIvica OsimIvica Osim, 68-godišnji bosansko-hercegovački nogometni trener, govorio je za japanske medije o mogućnostima te reprezentacije na idućem Svjetskom prvenstvu.

Osim je kratko sjedio na izborničkoj klupi Japana. Preuzeo ju je nakon Svjetskog prvenstva 2006. godine u Njemačkoj, ali je morao uskoro odstupiti zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

- Imao sam velika očekivanja od tog posla, ali isto tako sam doživio veliko razočaranje što sam morao napustiti tu dužnost - rekao je rođeni Sarajlija, te nastavio:

- Japan napokon ne smije ponavljati ranije greške. Oni su vrijedni velikog rezultata na velikom natjecanju, no moraju znati koristiti trampolin. On vam pomaže nekada da skočite metar, nekada tri, a nekad pet metara. Japan ima mogućnosti i želim im sve najbolje - završio je Osim.

Vezane vijesti

Japan zadovoljan dogovorom o dokapitalizaciji španjolskih banaka

Japan zadovoljan dogovorom o dokapitalizaciji španjolskih banaka

Japanski ministar financija Jun Azumi izrazio je u nedjelju zadovoljstvo dogovorom koji je dan ranije postigla eurozona o pomoći u dokapitalizaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika