04.12.2009. / 17:01

Autor: Ivica Medo

Futsal: Trener Nacionala na korak od izborničkog mjesta hrvatske reprezentacije

Prije nekoliko trenutaka završila je sjednica Izvršnog Odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj se, među ostalim, raspravljalo o novom izborniku futsal hrvatske reprezentacije

Thiago Polido, trener NacionalaThiago Polido, trener NacionalaPrije nekoliko trenutaka završila je sjednica Izvršnog Odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj se, među ostalim, raspravljalo o novom izborniku futsal hrvatske reprezentacije.

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić predložio je trenera Nacionala, Portugalaca Tiaga Polida za novog izbornika hrvatske reprezentacije rekavši da je on najrealnija i najbolja opcija za taj posao u ovom trenutku, te da je bespredmetno raspravljati o drugom kandidatu Mladenu Perici Štrli budući da Tiago spada u sam vrh europskih trenera futsala.

Ostali članovi IO HNS-a složili su se s konstatacijom Zdravka Mamića i zatražili su dodatne konzultacije s portugalskim stručnjakom koji je tako na korak od preuzimanja izborničke pozicije hrvatske futsal reprezentacije.

Inače, Nacional je trenutačno uvjerljivo vodeća momčad Prve HMNL s osam pobjeda u do sada osam odigranih kola i superiornom gol-razlikom 42-8.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika