04.12.2009. / 17:25

Autor: Andrea Belin

Još se vole: Sienna Miller i Jude Law ponovno zajedno

Da se slavni britanski par intenzivno druži posljednjih nekoliko dana, potvrdio je i njihov zajednički prijatelj koji je kazao da su bivši ljubavnici zajedno proslavili i Dan zahvalnosti u jednom talijanskom restoranu

Sienna Miller i Jude LawSienna Miller i Jude LawPar koji je prekinuo vezu prije četiri godine, Sienna Miller i Jude Law navodno su opet zajedno.

Da se intenzivno druže posljednjih nekoliko dana, potvrdio je i njihov zajednički prijatelj koji je kazao da su bivši ljubavnici zajedno proslavili i Dan zahvalnosti u jednom talijanskom restoranu.

Doduše, zajednička druženja nisu nimalo iznenađujuća jer oboje rade na Broadwayu. Sienna trenutačno glumi u predstavi "After Miss Julie", dok Law nastupa u "Hamletu".

Inače, nakon prekida s Judeom, Sienna je bila u vezi s Balthazarom Gettyjem, a kada se on odlučio vratiti ženi, Britanka je bila s velškim glumcem Rhysom Ifansom.

Jude je u međuvremenu po četvrti put postao otac malene Sophie koju je dobio iz seksualne avanture s Samanthom Burke.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika