04.12.2009. / 18:41

Autor: Totalsport

Njemački reprezentativci s obiteljima u Južnoafričkoj Republici

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw rekao je kako će njegovim igračima u Južnoafričkoj Republici biti dozvoljeno da sa sobom povedu obitelj i prijatelje

Njemačka delegacija predvođena izbornikom Joachimom Löwom Njemačka delegacija predvođena izbornikom Joachimom Löwom Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw rekao je kako će njegovim igračima u Južnoafričkoj Republici biti dozvoljeno da sa sobom povedu obitelj i prijatelje.

- Rezervirali smo im hotel u blizini naše baze i tamo će biti smješteni – rekao je Löw, koji se trenutno nalazi u Cape Townu na ždrijebu skupina za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

- Svaki će igrać sam odlučiti koga želi da mu bude u blizini – dodao je njemački izbornik uz dodatak da iskustvo s prethodnih velikih natjecanja pokazuje da je za igrače dobro da im je obitelj u blizini tijekom turnira.

Kapetan “elfa” Michael Ballack ima zadatak do ožujka obavijestiti čelnike Njemačkog nogometnog saveza koliko će svaki igrač voditi članova obitelji na Mundijal.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika