04.12.2009. / 21:00

Autor: Totalsport

Wenger: Ne bih pružio ruku Hughesu niti da smo pobijedili

Menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger prokomentirao je činjenicu da je menadžeru Manchester Cityja Marku Hughesu odbio pružiti ruku nakon poraza Arsenala u četvrtfinalu Carling Cupa

Arsene WengerArsene WengerMenadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger prokomentirao je činjenicu da je menadžeru Manchester Cityja Marku Hughesu odbio pružiti ruku nakon poraza Arsenala u četvrtfinalu Carling Cupa.

Wenger je u srijedu na gostovanju kod Cityja ostao vjeran svojoj tradiciji, te je na travnjak poslao igrače koji inače vrlo malo participiraju u prvom sastavu u važnijim natjecanjima. Manchester City je pobijedio 3-0, a menadžer domaćih Mark Hughes potužio se da mu je Wenger nakon utakmice odbio pružiti ruku, te ga je okvalificirao kao ''lošeg gubitnika''…

- Koincidencija je da je u pitanju bila moja 500. utakmica na klupi. Mislim da sam se 497 puta rukovao sa suparničkim trenerima nakon utakmica. U pitanje je učtivost i ceremonija, no, ja mislim da je puno važnije kako se trener ponaša za vrijeme utakmice i koliko je tada učtiv – objašnjava svoj stav Wenger, te nastavlja.

- Uopće neću demantirati da sam loš gubitnik, jesam! Međutim, Hughesu ne bi pružio ruku bez obzira da li mi dobili ili izgubili utakmicu protiv njegove momčadi!

Wenger je tijekom svog 13-godišnjeg mandata na klupi Arsenala često ratovao sa kolegama menadžerima. Recimo, s bivšim trenerom Tottenhama Martinom Jolom, ili bivšim ''coachom'' West Hama Alanom Pardewom. Međutim, podvlači da nikada ne bi komentirao svoje razmirice s kolegama na konferenciji za novinare.

- Mogli ste me uz klupu često viđati u svađama, ali nikada nisam pred novinarima komentirao ponašanje i postupke svojih kolega menadžera nakon utakmica – zaključuje Wenger.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika