05.12.2009. / 09:29

Autor: Nacionalova redakcija

Josip Radeljak: Vlatka Pokos je kokoš i pogriješio sam što sam ju oženio

Optužbe kontroverznog poduzetnika na račun njegove bivše supruge ne prestaju ni nakon što su se sudski razveli, a ove posljednje su utužive pa je vrlo vjerojatno da će Vlatka zaštitu potražiti na sudu

Josip RadeljakJosip RadeljakNakon što su se posljednjih dana u tv emisijama, glumica Mia Begović i voditeljica Vlatka Pokos natjecale koja će prolivenim suzamam više dokazati ljubav prema maloj Lani, kćeri pokojne glumice Ene Begović, oglasio se i Josip Radeljak.

On je, prema mišljenju mnogih, ipak "pao najniže" kada je svoju bivšu suprugu Vlatku Pokos prozvao kokoškom i kazao da je bila fatalna greška što ju je oženio.

On i njegova priležnica Dolores Lambaša uporno optužuju Vlatku za zlostavljanje Lane, te tvrde kako zarađuje novac na njihov račun.

- Pa da, gospođica Lambaša mi plaća svaki mjesec kredit i leasing te mi daje džeparac -komentirala je Vlatka posljednje uvrede.

Čitav slučaj očito će se ipak riješiti sudskim putem, a tko će izvući deblji kraj u ovoj sapunici još je uvijek teško predvidjeti.

Vezane vijesti

Miljenić odbio komentirati navodne Šeksove zločine

Miljenić odbio komentirati navodne Šeksove zločine

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić izjavio je za Novi list kako ne može niti želi komentirati konkretne slučajeve ratnih zločine, a time i izvješće… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 05.12.09. 13:39

Vlatka je kokos,Dolores je patka a Dikan je puran!


registracija
4/12/09

pajto, 06.12.09. 09:41

Ajde vi iz Nacionala ostavite te ljuda na miru i nas postedite od njih


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika