05.12.2009. / 12:53

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Kajin: U ovoj zemlji novac bira predsjednika države

Nitko u povijesti ovih prostora nije pokrao ovu državu onoliko koliko su je pokrali 'najbolji' sinovi ovoga naroda, rekao je Kajin

Damir KajinDamir Kajin"Upravo ćete vi odlučiti tko će u idućem mandatu voditi zemlju", poručio je okupljenim građanima na tržnici u Puli IDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin te dodao kako će na izborima birati hoće li državu voditi kapital, kriminal ili poštenje.

Pozvao je građane da svojim glasom podrže opstojnost pulskog "Uljanika" koji, kako je kazao, "ponovno ulazi u neke igre oko privatizacije početkom iduće godine", ali da istodobno podrže skromnu "istarsku priču" kako bi se Istra afirmirala i emancipira i time pomogla Hrvatskoj.

U ovoj zemlji novac bira predsjednika države

"Nemojte da ovaj put novac bira umjesto vas jer se bojim da je upravo to na djelu. Smatram da nikada nije bilo tako očito da novac u ovoj zemlji bira predsjednika države, kao što će biti sada", istaknuo je Kajin ustvrdivši kako je ova zemlja došla do dna te da gotovo da nema više što dati jer je upropaštena kako materijalno-financijski tako i ekonomski.

"Za početak trebalo ni počistiti naše institucije i pohapsiti bandu lopovsku koja je pokrala Hrvatsku kao nitko do sada", rekao je Kajin dodavši kako nije dovoljno da odlaze samo ministri a da njihovi ljudi koji su, kako je kazao, "za njih krali", ostaju u tim institucijama. Nažalost, tvrdi Kajin, u Hrvatskoj vrijedi pravilo "što veći lopov, to je bolji Hrvat odnosno što je veći lopov to je uvaženiji član naše zajednice".

"Nitko u povijesti ovih prostora nije pokrao ovu državu onoliko koliko su je pokrali 'najbolji' sinovi ovoga naroda. No, kao što se ovaj narod oslobodio od tuđina tako se treba osloboditi svojih lopova jer će tek tada ljudima biti bolje", naglasio je Kajin obećavši istrijanizaciju Hrvatske odnosno da će se u ovoj zemlji morati puno više raditi te žrtvovati.

Vezane vijesti

Vlada: Uljanik kupuje brodogradilište 3. maj

Vlada: Uljanik kupuje brodogradilište 3. maj

Brodogradilište 3. maj iz Rijeke bit će privatizirano tako da će kroz dvije faze njegov vlasnik postati pulski Uljanik, najavio je na današnjoj… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 05.12.09. 15:21

Manje pričaj Kajine,a više lovi one za kojima žudiš što se traganja tiče.sve što pričaš,svima nam je poznato,a o hobotnici mafija-država-crkva nitko nije učinio ništa,pa nećeš ni ti.


registracija
27/8/09

Lujo1, 05.12.09. 21:34

Potpisujem 100%! Naprijed Kajine!!


registracija
8/8/09

tovar62, 05.12.09. 21:37

i ti igledas Kaine kao da si sada sisao sa stabla,eto srice nije Mesic usamljen....


registracija
8/8/09

tovar62, 06.12.09. 07:41

bolje bi bilo da ti mama rodila vricu buva nego tebe.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika