05.12.2009. / 18:30

Autor: Totalsport

Kaka: Brazil je dobio ''skupinu smrti''!

Brazilski nogometni as Kaka prokomentirao je na web stranici svog kluba Real Madrida ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici

Cristiano Ronaldo i KakaCristiano Ronaldo i KakaBrazilski nogometni as Kaka prokomentirao je na web stranici svog kluba Real Madrida ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici.

Kakin Brazil smješten je u G skupinu u kojoj su još dvije izrazito jake momčadi, Portugal i Obala Bjelokosti, te Sjeverna Koreja, koja je u tom društvu izraziti autsajder.

- Mislim da smo izvukli najtežu moguću skupinu,. Ima još teših skupina, ali naša je ''skupina smrti''. No, to možda i nije loše jer ćemo mrati od početka biti vrlo usredotočeni na Mundijal – priča Kaka.

U osmini finala Brazil bi se mogao sastati sa Španjolskom, ukoliko jedna od te dvije reprezentacije bude prva u svojoj skupini, a ona druga na drugom mjestu u svojoj...

- Španjolska je jedna od najjačih selekcija na prvenstvu. Igraju jako dobro. Znaju kako pristupiti svakoj utakmici, a u momčadi imaju jako puno talentiranih nogometaša. Nadam se da se s njima nećemo sastati u osmini finala, već u kasnijoj fazi prvenstva, što se može dogoditi ako i jedni i drugi budemo prvi u svojim skupinama. Iker Casillas je jedan od najboljih vratara na svijetu. Sjajno je što ga imamo u klubu, ali na internacionalnoj sceni je druga priča, tu bismo mogli biti suparnici.

Na kraju, Kaka je odgovorio na upit o favoritima prvenstva.

- Španjolska igra jako dobro i može postati svjetski prvak. Isto tako i Engleska. Tu su i reprezentacije s golemom tradicijom kao što su Italija, Njemačka, Argentina, Francuska i Nizozamska. Svaka od tih selekcija može otići do kraja – zaključio je Kaka.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika