05.12.2009. / 18:38

Autor: Martina Čizmić

Uspješna istraga: U roku od 36 sati policija otkrila ubojice creskog studenta

Dvojica osumnjičenih već su uhićenena, dok je treći napadač, poručili su iz policije, u bijegu

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaRiječka policija zaista je brzo razriješila slučaj ubojstva mladog studenta u središtu Rijeke. Dvojica osumnjičenih već su uhićenena, dok je treći napadač, poručili su iz policije, u bijegu.

Mladići stari 21 i 24 godine poslijepodne su sprovedeni u istražni centar Županijskog suda, dok je treći mladić pobjegao u Bosnu i Hercegovinu, a policija nagađa da se odande uputio u Srbiju iz koje je došao u Rijeku prije dvije godine.

Podsjetimo, mladići su u noći na petak u središtu Rijeke pretukli studenta Aleksandra Abramova, koji je kasnije preminuo od ozlijeda.

Motiv ubojstva - čista obijest

Policija je na izvanrednoj konferenciji za novinare pojasnila kako je premlaćivanju prethodio verbalni sukob Aleksandra i trojice mladića. Kako su istaknuli u policiji, motiv za ubojstvo nije bila pljačka, već čista obijest.

Prvo su se posvađali, a kada je Aleksandar shvatio da se neće moći braniti od njih trojice pokušao je pobijeći. No, trojac ga je sustigao na trgu sv. Barbare gdje su ga izudarali nogama i rukama po cijelom tijelu, a udarci u glavu poslije su se pokazali kobnima.

Policija je trojac identificirala prema fizičkim tragovima koje su ostavili na samom mjestu zločina, a kasnijom pretragom njihovih domova, tragovi su pronađeni i na odjeći koju su nosili kobne večeri.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika