05.12.2009. / 18:55

Autor: Martina Čizmić

Bebić potvrdio: Do kraja tjedna Sabor će odlučiti o Kalmetinoj sudbini

Prema najavama, HDZ i koalicijski parneri u Saboru će poduprijeti Kalmetu, a oporba, u kojoj je najjači SDP nema dovoljno glasova da sama smijeni ministra

Luka BebićLuka BebićBaš kao i u slučaju bivšeg ministra gospodarstva Damira Polančeca, tako će se i u slučaju Božidara Kalmete o njegovoj podobnosti za nastavak ministarske dužnosti.

To je potvrdio i prvi čovjek Sabora, Luka Bebić.

"Rasprava će se održati u okviru redovne sjednice. Izvanredna bi bila neracionalna. Ja sam protiv bilo kakve hajke, pogotovo inspiriranje nečim što nije u vezi s predmetom. Nisam za to nego da radi pravna država", rekao je Bebić.

Prema najavama, HDZ i koalicijski parneri u Saboru će poduprijeti Kalmetu, a oporba, u kojoj je najjači SDP nema dovoljno glasova da sama smijeni ministra.

No, treba istaknuti, kako se govorilo i o raspravi o Polančecu, ali ju je on preduhitrio svojom ostavkom. Kako će na raspravu reagirati Kalmeta, tek treba vidjeti.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 05.12.09. 21:41

barba Luka stara udbasino bolje da razmislite o tvome ,Seksovom,i ima ih jos par,pa bi tako barem u HDZ bila zavrsena lustracija,ostavite mlade na miru da rade


registracija
27/8/09

Lujo1, 05.12.09. 21:51

¨"Nisam za to nego da radi pravna država", rekao je Bebić."- dobro i ja tak mislim samo ne znam koja to pravna država treba odraditi? RH je jaaaaaaako daleko od pravne države i ak budemo čekali da RH postane pravna država onda se budemo nečekali, a razni kalmete i polančeci mogu miiiiiirno spavati.


registracija
29/11/09

Ivis, 05.12.09. 22:57

O cemu blebeta ovaj "crvenoguzi" pravnjak. Cudno, Seks je kao beton, zaliven. Istina je, nije lupez poput ostalih, ali je najveci pravni smrad. Sve ih na Goli, na pripreme nastambi za nadolazece im prijatelje!


registracija
27/7/09

columbo, 06.12.09. 06:26

Odlucujte sto manje barba Luka. Sto manje budete vi osobno odlucivli, to bolje za drzavu Hrvatsku...


registracija
5/12/09

mrdimir1, 06.12.09. 07:18

Ne dirajte mi barba Luku. Nakon što su izdajice sa scene maknuli čuvara državnog pečata sad je barba Luka moj idol !


registracija
5/12/09

mrdimir1, 06.12.09. 07:33

tovar 62 - ne razumijem tvoje negativne naboje u odnosu na tako krasnog čovjeka kakav je barba Luka.......dosljedan, uman, biranog vokabulara, i nadasve pošten. Ravan mu je jedino monsignore Jezerinac. To je to !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika