05.12.2009. / 20:25

Autor: Totalsport

Petrić: Moramo ponovo pobjeđivati; Šimunić: Odigrali smo dobro

U 15. kolu njemačkog nogometnog prvenstva HSV i Hoffenheim su remizirali na HSH Nordbank Areni 0-0

Mladen PetrićMladen PetrićU 15. kolu njemačkog nogometnog prvenstva HSV i Hoffenheim su remizirali na HSH Nordbank Areni 0-0.

Zanimljivo, bila je to HSV-u već sedma uzastopna utakmica bez pobjede u Bundesligi (pet remija i dva poraza), a crni je niz započeo kada je napadač hrvatske reprezentacije Mladen Petrić prije dva mjeseca ozlijedio gležanj desne noge.

Petrić se vratio na travnjake sredinom tjedna u 2-0 pobjedi protiv bečkog Rapida u Europa ligi odigravši posljednjih 15-ak minuta utakmice, da bi protiv Hoffenheima zaigrao od 61. minute.

- Moramo u idućim utakmicama napokon početi osvajati tri boda da bismo ostali u vrhu – kratko je komentirao Petrić, čija se momčad trenutno nalazi na četvrtom mjestu na ljestvici s 25 osvojenih bodova, šest manje od lidera Bayer Leverkusena.

S druge strane Hoffenheim trenutno zauzima šesto mjesto, a izvedbom momčadi protiv HSV-a zadovoljan je bio hrvatski branič Josip Šimunić koji je odigrao svih 90 minuta.

- Dobro smo pristupili utakmici i pružili smo dobru predstavu s obzirom na loše uvjete na travnjaku - rekao je Šimunić.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika