05.12.2009. / 20:55

Autor: Totalsport

Serie A: Milan lako protiv Sampdorije

U prvoj utakmici 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru s lakih 3-0 pobijedio Sampdoriju i tako se barem privremeno približio vodećem Interu na četiri boda zaostatka

Pato slavi pogodak protiv SampdorijePato slavi pogodak protiv SampdorijeU prvoj utakmici 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru s lakih 3-0 pobijedio Sampdoriju i tako se barem privremeno približio vodećem Interu na četiri boda zaostatka.

"Rossoneri" su pitanje pobjednika riješili već u prvoj trećini utakmice, budući su već do 24. minute zabili sve pogotke.

Tako je Marco Borriello svojim četvrtim golom doveo Milan u vodstvo već u drugoj minuti nakon udarca glavom za kojeg mu je asistirao ubacivanjem Ronaldinho. Brazilski je veznjak ponovo bio asistent u 21. minuti kada je lijepo prizemnom loptom pronašao Clarence Seedorfa u trku sredini kaznenog prostora, a Nizozemac je topovskim udarcem u gornji lijevi kut ostavio Sampdorijinog vratara Lucu Castellazzija nepomičnog. Bio je to njegov treći ovosezonski gol.

Konačan je rezultat postavio Alexandre Pato u 24. minuti iz neposredne blizine zabivši tako svoj sedmi prvenstveni gol. Milan je tako došao do pete uzastopne pobjede, devete ukupno, te produljio niz nepobjedivosti u svim natjecanjima na 12 utakmica.

Na kraju kažimo da je Ronaldinho napustio travnjak već u 34. minuti zbog ozljede. O kakvoj je ozljedi točno riječ, zasad nije poznato.

Serie A, 15. kolo:

Milan – Sampdoria 3-0 (Borriello 2, Seedorf 21, Pato 24)

Juventus – Inter (20.45)

Redoslijed: Inter 35 (-1), 2. Milan 31, 3. Juventus 27 (-1), 4. Sampdoria 24, 5. Parma 24...

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika