06.12.2009. / 10:23

Autor: Andrea Belin

Mladen Grdović tvrdi da pije jer ga supruga maltretira

Nakon što se popeo na pozornicu u noćnom klubu Maraschino, pjevač je zabavljao publiku o detaljima iz svog privatnog života

Mladen GrdovićMladen GrdovićPjevač Mladen Grdović opet si je priuštio jedan skandal. Tijekom nastupa klape Nas Quatros, kako je bilo i za očekivati, pjevač je napravio show u alkoholiziranom stanju.

Da je bio pijan potvrdili su i neimenovani izvori koji su se zatekli na mjestu događajo, Zadranin se popeo na pozornicu i počeo pjevati.

„Evo me, moji ljudi. Pobiga san od žene, stalno me maltretira. E, pa neće ona mene", zaurlao je Grdović na mikrofonu.

Članovi klape pokušali su ga na pristojan način maknuti s pozornice, međutim on je i dalje ostao sjediti na barskoj stolici.

U jednom trenutku se toliko zanjihao da je udario glavom u mikrofon. Nakon što je otpjevao nekoliko hitova Miše Kovača, pjevač se ipak odlučio skloniti s pozornice.

Doduše, kako tvrdi suvlasnik zadarskog kafića, pjevač nije izbio nikakav izgred. Zamolio je klapu može li s njima zapjevati i oni su dopustili.

„Čovjek se opustio malo, publika ga je prihvatila i nakon nekog vremena otišao je kući", kazao je za 24 sata suvlasnik kafića Dean Marković.

Vezane vijesti

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika