06.12.2009. / 15:10

Autor: Totalsport

Video: Ascoli pokazao fair-play i pustio gol Reggini

Zanimljiva i rijetka scena dogodila se u subotnjem dvoboju 17. kola talijanske nogometne Serije između dva kluba iz donjeg dijela ljestvice, Ascolija i Reggine

Gužva nakon gola AscolijaGužva nakon gola AscolijaZanimljiva i rijetka scena dogodila se u subotnjem dvoboju 17. kola talijanske nogometne Serije između dva kluba iz donjeg dijela ljestvice, Ascolija i Reggine.

Momčad Ascolija povela je u 14. minuti pogotkom Mirka Antenuccija iz akcije u kojoj domaći igrači nisu shvatili da je igrač Reggine Carlos Valdez nastojao izbaciti loptu izvan granica igrališta, jer je bio ozlijeđen. Jedan igrač Ascolija stigao je na loptu prije nego je ona izašla u aut i pokrenuo akciju za vodstvo domaćina.

Igrači Reggine žestoko su protestirali, došlo je i do naguravanja igrača, a branič gostiju Andrea Costa dobio je crveni karton.

No, igrači Ascolija shvatili su da su pogriješili. Nedugo nakon što je igra bila nastavljena, praktički su nepomično stajali u obrani kako bi omogućili gostima da postignu ''besplatni'' gol, te tako nadoknadili štetu zbog postignutog pogotka na nesportski način. Igrač Reggine Biagio Pagano tako je stigao do vjerojatno najlakšeg pogotka u karijeri.

Na kraju je Reggina pobijedila s 3-1.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika