06.12.2009. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Korina Longin: Vraćam se manekenstvu i pišem knjigu o svom životu

Ekskluzivno za Antenu Zagreb, koja je svoje materijale ustupila Extri, Korina je dala radijski intervju nakon desetak godina, u želji da njezini obožavatelji u Hrvatskoj konačno čuju pravu istinu o svemu o čemu se naklapa po medijima u posljednje vrijeme

Korina LonginKorina LonginJedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki na svjetskim pistama, Korina Longin Starr, najavila je svoj veliki povratak u svijet manekenstva iz kojeg se povukla prije nekoliko godina. "Nek se čuvaju sve tamo manekenke jer ja se vraćam", rekla je lijepa Zadranka najavljujući 2010. kao godinu svog velikog povratka u svijet manekenstva.

Ekskluzivno za Antenu Zagreb, koja je svoje materijale ustupila Extri, Korina je dala radijski intervju nakon desetak godina, u želji da njezini obožavatelji u Hrvatskoj konačno čuju pravu istinu o svemu o čemu se naklapa po medijima u posljednje vrijeme. Povod je bio i dolazak Korinina supruga Fredra Starra, glumca i člana hip hop grupe Onyx, u Hrvatsku.

EXTRA: Tvoj suprug Fredro Starr sa svojim bendom Onyx nastupit će u Hrvatskoj, a mediji ovdje već su se naveliko raspisali o tome da ćeš i ti doći s njim, no to nije točno?
- On je trenutačno na turneji po Europi i u Hrvatsku će doći na tjedan dana. Nažalost, ja neću uspjeti ovoga puta doći s njim zbog poslovnih obaveza, nego tek na ljeto. Suprugu će ovo biti prvi posjet Hrvatskoj pa sam malo ljuta što mu neću moći pokazati Zadar.

EXTRA: Koliko ti nedostaju obitelj i Hrvatska?
- Što se tiče Hrvatske, naravno da je obitelj broj jedan. Teško mi je što ne mogu vidjeti svoju obitelj i prijatelje. Uz to, najviše na svijetu mi fali hrvatska hrana i naša obala i more, a pogotovo ljeti. Tako da me često uhvati neka čežnja za domovinom, ali mama mi često pošalje paket s kuharicama, raznim slikama, čokoladom, a najviše s kinder-ladom.

EXTRA: Rekla si da ne trenutačno ne možeš doći u Hrvatsku jer imaš posla. Što točno sada radiš u Americi?
- Ja se neko vrijeme nisam bavila manekenstvom jer sam se time bavila od svoje 13. godine i sve te godine radila punom parom. No nedavno sam se ponovno počela baviti tim poslom i mislim da će sljedeća godina, 2010., biti moja godina... neka se ostale manekenke čuvaju jer se vraćam! I da vam kažem jednu ekskluzivu - počela sam pisati knjigu o svojem životu.

EXTRA: U Hrvatskoj su se pojavile informacije da su ti brojne operacije uništile lice i da izgledaš kao voštana figura. Znala si za to?
- To što se pisalo o meni me nikada nije zanimalo, ja znam što je istina, a što nije. Čula sam svakave priče koje se o meni pišu. Evo savršen primjer za to: netko mi je posalo link s tom pričom da sam si uništila lice s operacijama, a uz tekst su stavili moju sliku kada sam snimala kampanju za Guess, na kojoj sam imala 14 godina! U tekstu je jasno pisalo da se na toj slici vidi da sam operirala nos, obraze i usta. Ja nikada nisam operirala ništa ne sebi, a usta su mi oduvijek bila ovakva, po tome sam zapravo postala poznata od malih nogu.

EXTRA: Sa Fredrom si se vjenčala nabrzaka, ali san svake djevojčice je veliko vjenčanje. Planirate li obnoviti zavjete velikim vjenčanjem?
- Iako se po medjima pisalo kako smo se vjenčali u Las Vegasu, to nije istina. Mi smo se vjenčali u New Yorku. Kada smo se upoznali, nakon pet minuta mi je rekao da ću ja biti njegova žena. Ja sam isto tako razmišljala jer, kada sam ga vidjela, znala sam da će on biti moj suprug. Jedno jutro kad smo se probudili u New Yorku, odlučili smo se vjenčati. Nismo htjeli puno čekati jer bi bilo teško izvesti da moja obitelj dođe u New York. Da smo se vjenčali onako kako ja želim, to bi se moralo godinu dana pripremati i organizirati jer ja volim da je sve savršeno. Naravno da želimo obnoviti zavjete velikim vjenčanjem, ali to neće biti u Hrvatskoj, već ovdje u Americi, na nekom mjestu poput Kariba. Velika mi je želja da mi na vjenčanju bude moja cijela obitelj i prijatelji iz Hrvatske. (Razgovarao: Dalibor Petko/Antena Zagreb)

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika