06.12.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Ana-Marija Bandić: Živim s dečkom, ali se svaki dan čujem s tatom Milanom

Zbog velikog interesa javnosti u ovoj kampanji, Ana-Marija Bandić ipak je odlučila dati ocu podršku i dati svoj prvi intervju, i to u Extri. Ispričala je kakav je gradonačelnik Zagreba privatno i zašto ona misli da će pobijediti na izborima

Ana Marija Bandić s tatom MilanomAna Marija Bandić s tatom MilanomO obitelji Milana Bandića ne zna se mnogo. Njegova supruga Vesna i kći Ana-Marija za razliku od njega vrlo su samozatajne, pa se tijekom kampanje uglavnom drže po strani, kao što su to činile i čitavo vrijeme njegovog gradonačelničkog mandata.

Zbog velikog interesa javnosti u ovoj kampanji, Ana-Marija Bandić ipak je odlučila dati ocu podršku i dati svoj prvi intervju, i to u Extri. Bilo je to ujedno i njeno prvo fotografsko snimanje, no za tu priliku nije željela iskoristiti Extrin tim stilista i frizera koji su joj bili na raspolaganju.

Za početak se, molim vas, predstavite: koliko vam je godina i čime se bavite.
- Imam 27 godina i sveučilišni sam prvostupnik matematike. Sada sam na diplomskom studiju matematike, smjer Matematička statistika, pri Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Trenutno sam na zadnjoj godini studija i mogu reći da rješavam svoje obveze bez problema.
Kako ste reagirali kad vam je tata rekao da se namjerava kandidirati i koliko to dugo znate?
- Povjerio nam je svoju odluku nekoliko dana prije, ali smo nekako predosjećale da će učiniti taj korak, pa nismo bile previše iznenađene. Kao što znate učinio je jako mnogo za Zagreb, a ima dovoljno energije i motiva da učini nešto i za cijelu Hrvatsku. Tata bi bio sjajan predsjednik i zato sam odlučila javno ga poduprijeti na objavi kandidature a i kroz službenu kandidaturu. On već dugo vremena obilazi Hrvatsku i jako dobro zna što naši građani žele i što može učiniti za njih. Siguran je bio u svoju odluku. Kad smo doznale što namjerava, razmislila sam i što će ta kampanja značiti za nas članove njegove obitelji jer ja nisam javna osoba i neobično mi je davati intervjue. I ranije su mediji bili prisutni, ali je njihov interes uglavnom bio fokusiran na njega, dok je naš izbor bio da se ne ističemo previše. No, ako pobijedi, a vjerujemo se da hoće, nosit ćemo se s time. Podržavamo ga uvijek, tu smo za njega, napravit ćemo sve što treba napraviti.
Kakav je otac i kako je izgledalo vaše odrastanje uz njega?
Iako zbog puno posla nije previše vremena provodio kod kuće, uvijek je bio na raspolaganju kad sam ga trebala. Kad god sam imala neki problem znala sam da se mogu osloniti na njega i da će mi uvijek dati najbolji savjet. Kao tata uvijek je bio brižan prema meni i mami, vodio je računa da nam ništa ne nedostaje i darivao nam je dovoljno ljubavi. Sve je činio da nama bude ugodno. Danas, kad samostalno funkcioniram, svakodnevno me zove i želi znati gdje sam, kako sam, trebam li bilo što.
Živite li još uvijek s obitelji ili ste se osamostalili? Kakav je vaš životni stil?
- Živim s dečkom Vanjom skoro pet godina. On je završio studij poslovne informatike, radi i sad je na specijalizaciji kako bi dobio međunarodni certifikat iz programiranja. Mi smo sasvim prosječan par, zajedno više volimo biti doma nego izlaziti, odemo u kino ili kazalište kada nam to obaveze dopuštaju. (Foto: Josip Regović)
Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

registracija
26/7/09

odredjen, 07.12.09. 00:00

Koji bullshit! Novinari Nacionala - you can do better then that.


registracija
15/11/06

rimaz, 07.12.09. 08:13

Što je netko u Extri ili Nacionalu htio prikazati ovim intervjuom?


registracija
7/12/09

zarkov, 07.12.09. 10:17

Je l' ovo plaćen oglas ili popunjavate novinske stupce? Jedan od dosadnijih članaka koje sam pročitao ikad.


registracija
7/12/09

sreca, 07.12.09. 18:06

Što su htjeli prikazati? Ništa posebno. Jednostavno vlada interes za kandidatima i njihovim obiteljima i mediji su ih gladni.


registracija
7/12/09

sreca, 07.12.09. 18:07

Tu nema ničega čudnoga.


registracija
10/11/09

ruvil, 07.12.09. 19:43

Kakva vijest !!! Sad cemo sigurno biti puno pametniji
i bolje cemo spavati!


registracija
6/11/09

zarapoliglot, 09.12.09. 22:35

Isti otac laže i govori gluposti a nije mi jasno koga Bandić plača da se te gluposti objavljuju.
Možda bi se trebali pitati tko to štiti Milana Bandića da na njegova vrata ,bez obzira što je postao sinonim korupcije,policija nikad nije zakucala, a i državni ga odvjetnik zaobilazi.Koji su to nepoznati moćnici koji vladaju lijepom našom i štite Bandića i njegove jatake..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika